En riktig pissdag helt enkelt

Planen för idag: Packa bb-väska för helgens trip till skåne. Städa. Koka nappar. "Ta en öl" med gymnasievänner på stan.
 
Hur det istället blev: Efter en natt där jag i princip vaknat varje kvart av halsbränna, magont, kisspaus eller för att byta sida slocknade jag tillslut runt sex av ren utmattning och sov, om än med några få uppvaknanden, fram till 12.
 
Resten av dagen har gått åt till att ligga och jämra mig över vad jag trodde var magkatarr och försöka hitta en skön viloställning, utan att somna.
 
Hoppade ner i badet en stund. Försökte få i mig lite mat. Googlade symptom. Masserade magen. Ja ni fattar.
 
Tillslut fick jag även inse att jag fick glömma det där med att åka in till stan då jag fick ordentligt ont i större delen av magen när jag sprang runt och skulle fixa mig. Nu har jag även ringt min barnmorska som skall ringa upp imorgon och jag har tryckt i mig lite tomatsoppa och två alvedon.
 
Så nu ligger jag här i sängen och har gjort absolut INGENTING idag och har en mage som spänner och värker. Jag tröstar mig med att lilla V sparkar på som en galning där inne och att detta säkert är "helt normalt" bland gravidsläktet. Känns inte alls som sammandragningar dock.
 
Denna dagen kan vi ju glömma och zappa vidare till nästa tycker jag!!
 
 

Postat av: Ellen

Kommer på mig själv med att tänka "är jag en sådan där trogen och nyfiken bloggläsare?! hur gick det till?! trodde jag aldrig......"
Omysig dag, hoppas barnmorskan kan hjälpa! Vad står det på Toms tatuering förresten? :)

Svar: Haha ååh härligt med en sån här kommentar en dag som denna. Jag hoppas också på ett svar eller att jag helt magiskt vaknar upp på rätt sida imorgon och är superpigg ^^ Tom har tre tatueringar.. Kan visa dem i ett inlägg senare om du vill ;) om jag får honom att ställa upp på kort hehe det är inte alltid så lätt!
Alvert

2014-06-26 @ 22:44:41
Postat av: joe

Åh! Fina fina vän, hoppas du mår mkt bättre idag! Den bilden kan förövrigt vara en av mina favoriter när det kommer till era/dina graviditetsbilder <3

Svar: Åh tack. Jo jag tror jag mår lite bättre idag i alla fall. Vila gör susen ;) Hihi jo det är kul att få med Tom på kort också!
Alvert

2014-06-27 @ 05:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: