De ack så vackra körkortsbilderna

Efter gårdagens städröj har det blivit en vilodag idag. Var iväg till barnmorskan imorses och lille smurfen växer exemplariskt fint. Blir så glad att han mår bra. Då kan jag få ha hur ont och vara hur trött som helst.
 
Hämtade Tom på Coop när han slutat jobbet och där passade vi på att ta nya körkortsbilder. Tom har bytt efternamn och jag min slarver tappade mitt körkort för ett bra tag sen (fick dock tillbaks det efter att jag spärrat det av polisens hittegodsavdelning, suck) så nu var det dags för fotografering.
 
(Inte världens roligaste kanske när ansiktet är svullet av alla graviditetshormoner men vad gör man?)
 
 
Tom tog dock det hela mer med ro och lyckades med en helt underbar bild som han lovat att jag skall få ha i plånboken. Haha älskar den mannen alltså!!
 
 
Nu såhär i efterhand, oavsett preggosvullnad eller ej, så måste jag ju säga att den nya bilden klår den gamla gott och väl. Det var ju ändå två år sen liksom och jag ser förfärligt liten ut på mitt gamla kort.
 
Hemskt vad jag är snäll idag som bjussar på hemska körkortsbilder, men då har ni ju nått att smila lite extra åt idag i alla fall.
 
   
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: