Bebistvätt

Sitter just nu med benen i högläge då mina fötter (särskilt min högra) svullnat upp rejält så att det sticker i dem och varje steg jag tar gör ont i hela foten. Inte riktigt bra kanske.. Någon som har stödstrumpor i min storlek att låna ut tro?
 
Idag har vi gjort ett riktigt söndagsröj i lägenheten och slängt en massa skräp och rensat i lådor. Ett sånt röj som inte gör att det ser mer städat ut efteråt men som man helt enkelt måste göra ibland. Inte så kul kanske men skönt att ha gjort innan bebis kommer för sen har vi ju inte tid ;)
 
Därför kände jag att efter allt tråkigt städ så var ett pyssel på sin plats. Fram med sax och dekorplast och här har vi resultatet. Vad tycks?
 
 
 
Vår lilla extratvättkorg fick sätta livet till och pimpas med ordet bebistvätt. En alldeles egen tvättkorg att slänga smutsiga bodysar, strumpor och filtar i så att de inte kommer bort bland "vuxenkläderna". Pyssligt som attan men är rätt nöjd ändå. Sket i att klippa ut hålen i bokstäverna med risken att paja allihop. Man är ju inte mer än lagom pysslig ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: