Bebishörna

Vårt sovrum är nu för tiden väldigt trångt. Dock trångt på ett mysigt sätt (om man bortser från all smutstvätt som ligger slängd lite här och var). Vi har ju lyckats skapa en liten egen vrå för lille V och jag tänkte visa er lite hur den ser ut.
 
När man kommer in i sovrummet så står sängen mot en fondvägg och på min sida av sängen har vi klämt in vår skötbordsbyrå vi fått ärva av Toms faster (ursprungligen från IKEA).
 
Nu har vi inte grejjat en skötbädd än till lillen men ni får helt enkelt visualisera det framför er haha.
 
 
På översta hyllan har vi mitt smyckesträd (varför står det där egentligen?) och två korgar som för nuvarande innehåller 1. mediciner och deos 2. viktiga papper och annat som är relaterat till graviditeten. Översta hyllan är alltså kanske inte riktigt bebisanpassad än men men ^^

 
Under detta står en styck korg med blöjor storlek 1, en glasbehållare; med nappar (som behöver kokas), solglasögon, sked och prasseldjur. Uppradat framför ultraljudsbilden står också lillens flugor och lillens två par skor. Så mysigt att kolla på när man går förbi varje dag :)
 
 
   
 
Under skötbänken står tre grå korgar med varierande innehåll. Nappflaskor med tillbehör, våtservetter, amningkupor (som tyvärr redan flitigt används -.-), torra tvättlappar, blöjpåsar och diverse trosskydd/bindor.
 
Dessa tre korgar är tänkta att innehålla saker som inte behövs varje blöjbyte då de står precis under den uppfällbara skötbordsmojängen och därför inte är jättelättåtkomliga när bebis ligger med rumpan i vädret.
 
 
I översta byrålådan låda har vi lakan och örngott (och kudde haha), handduk, tvättlappar och refillen till vår blöjhink. 
 
 
I den andra lådan ligger alla lillens kläder tvättade och strykta i ordningen minst till vänster och störst till höger tillsammans med en hög strumpor, dregglisar och mössor.
 
 
Sista lådan bjussar på leksaker/bitleksaker, en amningspump (som är oöppnad tills jag vet om jag behöver den) och bebisens filtar. Kommer högst troligen fyllas på med mer bebiskläder när V har tittat ut.
 
 
Bredvid byrån står blöjhink och tvättkorg (y)
 
   
 
Som kronan på verket, måste man väl ändå säga, står nu vaggan på plats. I den ligger babynestet och skötväskan och på kanten hänger Vs gallerfilt och två ostrukna bodys i storlek mini som skall in i byrån.
 
 
 
Alltså inte riktigt helt klart och slutorganiserat men på god väg. Troligtvis kommer man att känna själv hur man vill ha det vid blöjstationen när man väl står där med bajs upp till armbågarna men för nu får det snällt stå här och vänta på lilla skrutten.
 
Eventuellt funderar vi på att flytta sängen närmre fönstret och få plats med vaggan mellan byrån och mig för "easy access" vid nattamning då Tom är helt livrädd över hela samsovningsprylen och tror att han skall rulla över vår bebis i sömnen. Inget jag oroar mig över det minsta men kan ju vara bra att ha en nödlösning ;)
 
Så där har ni det, Vs egna lilla hörna! Nu skall jag fixa lite mat för jag är uuuutsvulten!

Postat av: Ellen

Så mysigt att följa ditt/erat fix!!

Svar: Hihi tack! Det börjar närma sig nu ;)
Alvert

2014-06-20 @ 00:22:58
Postat av: joe

Åh, så fint och spännande :D

2014-06-23 @ 09:54:42
URL: http://listoftheday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: