Tickande hormonbomb

Idag är varken jag eller tompa särskilt pigga. Han känner sig krasslig och jag, ja jag är bara höggravid och allmänt trött. Har ändå fått njuta av en gofrukost ute i ett vackert sommarväder och nu passar jag på att vila mig lite framför tvn medan mamma, pappa och deras goa vänner tar båten över till Halabo för att bada.
 
 
Det är väl kanske lite tråkigt att jag inte orkar åka med och njuta av vädret ute men bara tanken på att klämma i mig i en bikini får mig näst intill illamående haha. Nej jag är inte riktigt nöjd över hur svullen och dan jag är just nu. Strandad val är en ganska bra liknelse tycker jag.
 
Igår lyckades jag med konsten att fullkomligt bryta ihop över ingenting. Svullna fötter, trötthet och allmänt hormonpåslag blev för mycket helt enkelt. Tur att man har en sambo och en mamma som kan trösta och ge kramar. Det var efter att jag sytt klart bebis lakan (fålla ett vanligt lakan delat i fyra bitar) som jag helt säckade ihop. Kan säga att jag är rätt glad att jag sydde babynestet och amningskudden när jag inte var lika gravid.
 
 
Nu har lillsmurfen något att sova på och i, så såhär i efterhand är jag rätt nöjd. Något av det sista som verkligen behövdes fixas innan han kom. Frågan är bara hur många (och inte om) gånger till jag kommer att bryta ihop innan lillkillen kommer? Haha stackars Tom.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: