Sömnbrist och tidsfördriv

Har inte riktigt varit på banan de senaste dygnet/dygnen. Jag har haft två sjukt jobbiga nätter med väldigt dålig sömn av olika anledningar. Första natten låg jag med jobbiga sammandragningar som gjorde att jag inte fick ro att somna och inatt har jag sprungit upp och kissat inte mindre än 5 gånger mellan klockan 23 och 08. Dessutom har jag haft jobbigt ont i ryggen/sidan av ryggen halva dagen idag. Bebis som ligger och sparkar konstigt i kombination med min extremt förskjutna tyngdpunkt antar jag.
 
Det är ju bra att försöka passa på att sova när man vill nu innan bebisen kommer men som ni märker så har jag svårt att t.o.m. få till det. Det gör att jag är ordentligt seg på dagarna och mest går runt som en zombie och småpysslar med disk och annat superskojigt. 
 
 
Idag har jag fortsatt med ytterligare tips från er och kollat lite serier på Netflix. Just nu plöjer jag Continum men har även blivit tipsad om New Girl som jag funderar på att se ett avsnitt av till kvällsmaten. Linnea kom även förbi en stund i eftermiddags med jordgubbar, skvallertidning och djungelvrål för en liten pratstund. Supermysigt såklart men samtidigt så konstigt.
 
Alla människor som skriver till mig när de reser bort eller kommer och hälsar på nu gör det "för sista gången" innan bebis kommer. Alla önskar oss lycka till och jag känner mig lite som ett levande frågetecken. Jag har inte riktigt hajjat att den där bebisen kommer ut när som helst trots att det samtidigt är det enda jag vill. Märkligt!
 

Postat av: Emelie

Åååååååh, har du inte sett new girl!!? :) lyx!!

Svar: Nopes faktiskt inte! Lär dock ha sett klart alla avsnitt innan han får för sig att titta ut ;)
Alvert

2014-07-16 @ 22:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: