Lunch och snälla kommentarer

Sitter framför datorn och jobbar med dagens veckoinlägg samt redigering av lite bilder samtidigt som jag mumsar på dagens, om än lite försenade, lunch. Tog mig an att testa något alldeles nytt igår, nämligen fisksoppa, och om du frågar mig (som såklart är heeeeelt opartisk) så blev den grymt god! 
 
 
Någon borde dessutom tagit kort på mig igår där jag SATT och tärnade potatis och lagade mat bredvid köksbänken. Ja så illa är det ;)
 
La förresten upp en bild på mina svullna fötter igår på facebook och instagram och fick så galet fin respons från en hel drös med sympatiska människor. Blev verkligen rörd av alla peppande själar det finns där ute och det var roligt att få höra historier från andra sommarbebisgraviditeter. Man känner sig kanske inte fullt så galen då när man fastnar vid handfatet efter toabesöket eftersom det är såååååå skönt att spola iskallt vatten på händerna en stund :)
 
Nä får jag bestämma nästa gång som sagt så blir det en vårbebbe! Nu skall jag återgå till photoshop så kommer vecka 39s inlägg om en stund!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: