Gårdagens projekt

God förmiddag på er alla! Här känns det riktigt i kroppen hur jag slet igår. Har enorm träningsvärk i framförallt mina stackars ben. Ja så varför fick vi egentligen för oss att åka till IKEA då? Jo för efter att lilla jag brytit ihop den andra av de tre gånger (!!) jag gjorde igår utan någon som helst anledning tyckte Tom att jag behövde något annat att tänka på än att vanka runt här hemma och stressa upp mig. Sagt och gjort så tog vi en trip till IKEA.
 
Länge har jag suktat efter att få köpa hyllor ur KALLAX-serien och ha i vardagsrummet istället för vår fallfärdiga Billy och ett buckligt metallskåp i rött. Igår var dagen kommen och självklart blev jag ju som ett litet barn på julafton när jag satt där mitt i allt kaos och skruvade ihop allt.
 
   
 
Jag lyckades t.o.m. hålla mig ifrån att fullkomligt banka sönder den första lilla hyllan när den var ihopskruvad och jag insåg att en sida satt åt fel håll haha. Här är första hyllan klar:
 
 
Sen var det bara att ge sig på de stora grejerna:
 
 
Och trots att jag bankade och hade mig sov denna goingen som en stock. Trodde helt seriöst att han hade dött eller något men så fort jag gick fram och började prata med honom så hoppade han till och snokade runt. Haha denna hamstern alltså!
 
 
 
Där har vi även storhyllan på plats! Är så sjukt nöjd över resultatet än så länge men då skall även några lådinsatser sättas in i några av rutorna idag. Vi fyndade även en snygg lampa att ha bredvid soffan då belysningen i vardagsrummet är allt annat än god. Vad tycks?
 
   
 
Nu gäller det bara att städa upp så mycket som möjligt innan jag får besök i eftermiddag. Annars så beskriver väl vardagsrummet just nu mitt liv ganska bra: Kaosigt! Det är väl egentligen inte så konstigt när man har 14 (exakt idag) dagar kvar till beräknad förlossning ;) Eller?!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: