Fixerad bebis!

Nejnej, ingen bebis påväg än! Jag var däremot iväg för ännu ett besök hos barnmorskan idag och mätte magen, tog blodtryck och lyssnade på lillens hjärta. Han växer alldeles exemplariskt och nu är hans huvud dessutom fixerat i mitt bäcken! Tjihoo!!
 
Egentligen behöver väl det inte betyda något alls mer än att han är redo att komma ut nu. Imorgon, om en vecka eller ja varför inte vänta tills de måste sätta igång mig den 8 Augusti? Haha pust!
 
Barnmorskan frågade hur det var med mig och fick väl någon slags suck till svar. I ett försök att muntra upp mig lite berättade hon att de allra flesta bebisar föds i spannet 5 dagar innan - 5 dagar efter BF och att det mycket möjligt är så att han tittat ut innan jag skall dit igen nästa måndag.
 
Han kan verkligen komma vilken dag som helst nu trots att det känns som att han aaaldrig kommer och så känns det tyvärr för de flesta. Helt normalt ni vet ;)
 
Jag är bara så glad att allt är bra med lillen där inne och hade det bar inte varit så fruktansvärt varmt ute hade energin kanske inte varit helt i botten men det är inte mycket man kan göra åt saken. Väntaväntavänta är det enda som gäller ;)
 
Så länge bjuder jag på en liten filmsnutt av vår housebebis från barnmorskebesöket med en härlig spark mitt i ;)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: