En olycka händer så lätt

Idag tog jag en liten runda förbi mina föräldrars hus för att vattna blommor och ta in post. Passade då samtidigt på att installera isofixbasen i bilen för babyskyddet och måste säga att jag är rätt så stolt att jag listade ut det alldeles själv. Visserligen med instruktioner på själva basen men ändå liksom. Preggohjärna och allt!
 
 
Detta är dock tyvärr den sista bilden jag tog med min mobilkamera för när jag skulle plocka ut posten (typ 7 Göteborgsposten, en hel hög med reklam och massa brev) så tappade jag min mobil i backen (med skal på visserligen) och nu är skärmen helt svart. Så typiskt alltså!! Som tur är ska jag få låna en mobil av Bella på söndag. En riktig räddare i nöden för jag kan ju inte gå runt utan mobil såhär 3 veckor innan BF liksom :S
 
Efter detta tragiska tog jag mig en trip till kungsmässan. Fråga mig inte varför men då kändes det som en bra idé i alla fall. När jag kom hem var jag gråtfärdig och helt slut haha. Vem hade kunnat gissa det?
 
Med mig hem fick jag i alla fall lite mat från hemköp samt ett 2-pack amningsbhar från HM. Tog största möjliga storlek och hoppas att jag kan ha dem på förlossningen. Det är kanske ett önsketänkande från min sida då jag vet att brösten expanderar en del när mjölken rinner till men känns som att dessa borde kunna duga sålänge tills jag vet vilken size jag egentligen behöver. Det är ju liksom omöjligt att gissa nu. En mysig, mjuk modell i alla fall och om inte kan jag ha den senare i min amningskarriär när boobsen börjar att deflatera.
 
 
Populärast hos mannen i huset blev dock de två liter jordgubbar jag släpade med mig hem. Hur gott är inte jordgubbar med en skvätt grädde, mjölk och socker? Himmelriket! Spelar ingen roll att jag sålde jordgubbar hela förra sommaren. Man tröttnar aldrig ;)
 
 
 
Som tur är blev det några över som jag kan mumsa på till frukost imorgon. Nästan så att man vill gå och lägga sig nu bara för att få äta upp dem ;)
 
Nu fortsätter min torsdagskväll, och tre veckor kvar till beräknad ankomstdag för Mr Bebi, med tvmys och några koppar hallonbladste.

Postat av: joe

Mr bebi, loving it!

Svar: haha <3
Alvert

2014-07-04 @ 07:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: