Vecka 16

Igår klev jag in i vecka 16 men hade inte riktigt någon tid att sätta mig framför datorn då vi ju drog iväg direkt efter skolan hem till mamma och pappa igår. Vi fick handlat lite på IKEA på vägen som var ytterst nödvändigt dessutom (Y)
 
Bebis börjar denna vecka upppfatta mer ljud utifrån och nervsystemet är såpass utvecklat att bebis nu kan göra koordinerade rörelser som att sträcka på sig och sparkas. Fantastiskt! Här är gårdagens mage:
 
 
Även fast jag tycker att magen spurtat väldigt den senaste veckan så syns det inte riktigt om man jämför bilderna. Magen spänner på insidan jackan och mina nödlösningar med hårsnoddar i byxlinningen börjar bli riktigt obekväma. Kanske dags att köpa mitt andra par preggobyxor?
 
Vecka 11 la jag upp en bild även när jag dragit in magen så jag tog en sån bild igår också och där ser man desto störra skillnad. Bebis tar definitivt mer plats. 
 
 
Jag drar alltså in magen så mycket jag bara kan och håller andan med armarna över huvudet. Jobbigt? Ja extremt!
 
Jag har en app på min ipad som visar bebis verkliga storlek vecka för vecka och det är faktiskt riktigt coolt att kolla på. Det är väldigt svårt att greppa att en såpass stor (enligt mig) krabat kan ligga i min mage utan att jag känner det. Hoppas på fosterrörelser snart såklart :)
 

Postat av: LindaViola - mamma till två!

Coolt! Vad heter den appen :)?

Svar: Den heter Hello Baby och är från Pampers tror jag! Ibland får man ta den med en nypa salt men det är hur coolt som helst att få se en bebis i samma storlek som lillen i magen är :)
Alvert

2014-02-02 @ 10:27:54
URL: http://lindaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: