Bebisinredning

Efter att vi fick höra bebis hjärtljud har saker och ting klarnat mycket för mig. Jag inser mer och mer att det verkligen kommer (inte "kanske" kommer) ligga en bebis i min famn om mindre än ett halvår. Åh vad jag blir glad när jag tänker på det.
 
Härom veckan fick vi även komma och hämta två möbler vi fick köpa billigt av Toms faster och farbror och som nu står hemma hos oss och ständigt påminner mig om vad som komma skall. Det är rätt mysigt :)
 
   
 
En fin byrå med inbyggt skötbord som skall stå i sovrummet. Skenorna i lådorna behöver bytas men sen skall alla bebis prylar ner i dessa lådor
 
 
En STOKKE tripptrappstol :) Det enda som saknas är bandet mellan bygeln och stolen men jag tänkte jag skulle sy en dyna till stolen och kan ju då passa på att göra ett band i en fin matchande färg.
 
Vi fick dessutom reda på att spjälsängen vi skall få efter Toms minsta lillebror är ifrån samma serie som skötbordet så det blir ju helt perfekt! Detta skall våran lilla skrutt få använda redan detta året :S Känns rätt galet 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: