Vecka 19

Hej och hå, här går det undan. Nu är jag i vecka 19 och imorgon är det äntligen dags för rutinultraljudet. Känner både nervositet och glädje inför det och jag hoppashoppas att allt ser bra ut och att bebis är frisk och kry.
 
Nu är bebisen 15 cm från huvud till rumpa och jag känner sparkar, ibland riktigt rejäla sådana, flera gånger om dagen. Det är en väldigt livlig krabat vi har där inne men än har vi inte lyckats tajma så att Tom har fått känna. Så fort jag känner flera sparkar i rad brukar jag ropa på honom men när han lägger handen på min mage så vägrar bebis att fortsätta sparka. Tom som längtar så mycket efter att få känna och så retas bebisen med honom, en riktig liten buse.
 
Imorgon får vi dessutom förhoppningsvis reda på könet men detta kommer jag inte att avslöja för er förrän på söndag. Vi har bjudit hit föräldrar och svärföräldrar på lördag nämligen och de kommer att få veta allra först.
 
Här kommer veckans mage! Är det en pojke eller flicka, vad tror ni?
 
 

Postat av: Joe

Tänker du i förväg på vilka trosor du har de dagar du fotar?! ;D

Svar: Hahahaha nää det gör jag inte xD sötunge!
Alvert

2014-02-20 @ 14:20:29
Postat av: Joe

Tänker du i förväg på vilka trosor du har de dagar du fotar?! ;D

2014-02-20 @ 14:20:30
Postat av: Tilda

Det synns att det är en pojke eftersom magen är mer hängig, om den är mer runt och upp vid brösten är det oftast en tjej, bara en intressant fakta jag snappat upp ;)

Svar: Ja de har varit roligt att höra folk spekulera ;) för egentligen är ju chansen 50/50
Alvert

2014-02-24 @ 23:02:25
URL: http://tildamicaela.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: