Födelsedagspresent

På lördag fyller Tom år och vi hade bestämt att jag inte skulle köpa någon present till honom då han redan fått sin present (en iPhone) men så ramlade jag in på en sida där man kunde beställa personliga nappar för en billig peng och tänkte att en present till honom och V kan väl inte skada.
 
Otur som jag har kom dock napparna hem i brevlådan i ett fint kuvert märkt företagets namn och eftersom Tom hämtade in posten så min överraskning lite förstörd -.-
 
Det slutade med att han fick öppna "paketet" redan igår och både han och jag blev glada över de tre söta små napparna i blått och vitt. 
 
 
 
På den sista nappen står lilla Vs namn och än så länge har jag inte riktigt bestämt mig för om jag skall dela det här i bloggen. Tänkte att det hade varit kul för er att få reda på det i samband med att han föds då vi ju redan vet könet men jag har som sagt var inte riktigt bestämt mig. Det finns ju en hel del vänner och familj som redan vet hans namn så det är ju egentligen ingen hemlighet så.
 
Det är dock helt underbart att äntligen få säga han och tilltala honom vid hans namn. Ångrar inte en sekund att vi tog reda på vad det var för en liten där inne :) <3
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: