En slappardag

Hade en supermysig kväll igår tillsammaans med Tom, pizza och lite tvmys. Han hade med sig en underbar chokladak från Lindt som jag sitter i detta nu och knaprar på. Inte asken då utan chokladen. Dessa små chokladkulor är vansinnigt goda skall jag säga er!
 
 
 
 
Hade velat åka och köpa en ny bh idag men så påminnde Tom mig att jag lovat att vila i helgen så det får helt enkelt bli en annan dag. Just nu känns det som en ganska bra idé då det alldeles nyss vräkte ner från himlen. Trots att jag sov länge idag så känner jag ju mig fortfarande väldigt trött.
 
Här har vi en till som bestämt sig för sängläge idag. Så fort man har bäddat eller t.ex. vikt tvätt är denna kissen redo att hoppa upp och lägga sig till rätta. Jag märker att jag blivit mer snuvig sen jag flyttade in hit och började därför dagen med en allergitablett som jag tycker hjälpt mig att sluta snörvla. Kan ju inte låta bli att gosa in näsan i denna goingen liksom!
 
 
 
Nu skall jag kirra lite lunch och sen varva lite anatomiplugg med virkning av bebisfilten som alldeles strax är klar antagligen ända fram till mello drar igång ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: