Baby Buy

Här har vi senaste tillskottet till familjen. En superfin babysitter från BOZZ. Köpte denna begagnad men oanvänd av en trevlig tjej i kungälv och min snälla vän Carro åkte och hämtade den hemma hos henne i förra veckan. Inte förrän i onsdags fick jag alltså se den på riktigt men är väldigt nöjd. Ett riktigt kap för bara 150 kr.
 
Babysittern kan ställas i olika sittläge samt i fullt liggläge och har en fast och en gungande position. Nu håller vi tummarna för att bebis gillar att sitta i denna. Tom säger att han kan använda den så länge men jag vet nog inte om det är en så bra idé.
 
 
   
 
Får ursäkta kvalitén på bilderna men fick ta dem i dåligt ljus. Högst upp på önskelistan är ett fast objektiv med litet bländartal ;)
 
Till hörde också en lekbåge med små nallar på men har hintat till mamma att hon gärna får sy tre andra figurer att hänga där för en lite mer personlig stil. Får visa er när de kommer på plats.
 
Jag gick dessutom in i vecka 17 idag men har inte hunnit fota magen dessvärre men håll ut! Den nya veckan skall firas med denna goingen från marabou
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: