Trötta mamman

Uschuschsch, upp med händerna alla som är så trötta så ögonen går i kors *räcker upp handen så långt jag bara kan*. Vet egentligen inte vart denna trötthet har kommit ifrån men känner mig ungefär som att jag blivit mosad av en ångvält och sedan ihopknycklad och kastad ned för en trappa.
 
Vincent har jag i alla fall lagt ner nu för natten men räknar inte riktigt med att han kommer att gå med på det så nu är det nattningsjour i soffan som gäller. Får nog hälla i mig lite te och se om ögonen vill titta fram ur sina mörka hålor. Förhoppningen är att jag skall lyckas få se i alla fall en del av säsongsavslutningen av Inte OK på 3an som drar igång om en timme. Vi får väl se hur det blir med det ;)
 
Bjussar på en "gammal" bild på två goingar som pyjamasmös i soffan i förra veckan. Det äääär ju så mysigt fast man är så sliten och trött när en viss kille bestämmer sig för att härja runt till elva på kvällen. Vi har en boss här i huset, och inte är de vi föräldrar inte. 
 
 
Imorgon får vi besök av Vincents farmor och sen på eftermiddagen skall vi till BVC för väg/mät samt lite matprat. Hade egentligen en tid för 3 (!!) veckor sen men vår barnsjuksköterska har varit sjuk en månad ungefär så jag gissar att de har en hel del att rodda med där borta. Nä nu hör jag en liten kille från sovrummet som ropar... dags att dra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: