Samarbeta med en bebis

Ojojoj jag har såååå mycket jag vill skriva om här men tiden har bara runnit iväg. Strax skall Tom åka iväg till Stenungsund med Vincent så dår får jag lite egntid och hinner förhoppningsvis både vila, blogga men framförallt städa. Som spädisförälder har jag varken haft tid eller ork att städa särskilt mycket men man kan ju bara låta det fallera till en viss gräns så nu behövs det RÖJ med stort R. Dessutom är det ju redan andra advent och jag har ju fått inbankat att man skall adventsstäda sen barnsben och då ligger jag ju liiiiite efter.
 
På tal om jul så knäppte vi lite kort i veckan till jukortet vi skall skicka (asså hur skall man hinna med allt??). Vincent var kanske inte på sitt mest samarbetsvilliga humör men jag tycker ändå att vi lyckades rätt så bra. Kan ju förklara för er nära och kära som kommer få ett kort att den bilden vi valde var en av säkert hundra bilder. De andra såg ut ungefär så här:
 
 
Hahaha ja annars brukar denna lille kille vara ganska fotogenisk och gärna titta rätt in i linsen men detta var tydligen inte ett av dessa tillfällen. Tur att du är så söt då lillskit!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: