Mysiga onsdag

"Barnet ligger och sover.." haha jag känner mig så gammal när jag skriver så. Andra dagen i rad som Vincent gått till sängs vid 19.30. Nu skall jag ju verkligen inte ropa hej än då han kanske vaknar om en kvart och är pigg men liiiiite grann hoppas jag ju på att detta är början på en vändning. Det är ju rätt typiskt ändå när vi tillslut bestämt oss för att sluta kämpa så mycket med nattningstider osv. som jag skrev om här.
 
Idag hade vi Vincents farmor här en stund på förmiddagen (skrev först mörmiddagen och skrattade pinsamt mycket åt det när jag såg det, hej trött mamma). Hon hade med sig massa goa frallor så vi fick en ordentligt go brunch tillsammans.
 
 
Vincent har börjat reagera lite på vissa människor han inte känner igen. Innan har han faktiskt kunnat bli buren av vem som helst men nu har han tydligen blivit lite mammig och pappig (särskilt när han är hungrig eller trött) och började störtlipa med stora tårar när han sattes i stackars Maritas (Vincents farmor) knä. Förhoppningsvis så blir han tryggare med den närmaste familjen ju äldre han blir men självklart är detta bara början. Vilka barn är inte blyga på ett eller annat sätt under sin uppväxt?
 
Sen var det dags för BVC-besök på eftermiddagen och japp, här har ni nu mera tungviktaren på hela 8,5 kilo och 67 cm. Haha han är en stooor kille. Hur kan han liksom ha blivit 14 cm längre och 5 kilo tyngre sen han föddes? Helt galet! Han fyller nu ut storlek 68 i kläder och utvecklas varje dag. Min lilla stora skrutt :')
 
 
Nu, dags för lite soffmys och sen SÄNGEEEN!!

Postat av: malin nätynki

Minns att Sammisen oxå va lite blyg för folk i den åldern. Och stoor kille du har! Min vägde 8600g på 8m kontrollen hihi. Men han va 74 lång 😊

Svar: Haha ja det är helt galet hur stor han har blivit! Hihi ja Sam är ju verkligen lång och smal. Tänk vad snabbt det går alltså!
Alvert

2014-12-18 @ 00:03:25
Postat av: Farmor marita

Många tack för igår.Pussa på lillfisen från mig.Han kan ju inte va på topphumör alla ggr vi ses-nästa gång är han nog på bättre humör.
kram på er

Svar: Hihi jag får krama på honom inatt/imorgon för nu sover han så sött! vi håller tummarna för att han är på lite bättre humör på annandagen :) (y) kram
Alvert

2014-12-18 @ 21:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: