Min stora svaghet

Ok. Confession time. Visst har vi alla brister här i världen? Saker vi kanske önskar att vi kunde men egentligen är helt urusla på. Jag kan väl räkna upp en hel rad med saker (värre är det att komma på de positiva egenskaperna) och tänkte nu blottlägga en stor svaghet för er. Jag är APDÅLIG på att poppa popcorn. Då menar jag inte i kastrull utan alltså i en helt vanlig micro. Jo det är sant, man kan faktiskt vara dålig på det.

När jag bodde hemma var det oftast inga problem men tydligen har vår micro i lägenheten bestämt sig för att just jag minsann aldrig skall slippa brända popcorn. Förr lyssnade jag alltid efter det avtagande poppandet men tydligen funkar det inte alls på vår micro. Nu har Tom satt upp en lapp mitt på microvågsugnsdörren så att min amningshjärna kan komma ihåg exakt vilken tid de ska poppas.


Denna får många frågande blickar må ni tro när vi har gäster på besök ;) Lyckas jag poppa popcorn nu då? Njae asså senast så blev det ändå några svarta fast det var mycket kärnor. Jag ger upp! Tom får sköta poppningen från och med nu!

Där har ni det. Det och att blanda saft (jag är en blasksaftsälskare) är inte min grej bara. Har ni några dolda icketalanger?


Postat av: Caroline

Haha! Jag kan inte heller popcorn! Så låt oss påstå att det går i släkten.. ;) brandlarmet brukar inte vilja vara tyst när jag ska poppa..

Svar: Hahaha jahaaa det är alltså genetiskt?! Då är det ju inte vårt fel i alla fall!
Alvert

2014-12-09 @ 00:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: