Julstämningen är här

Här är det verkligen julmysigt. Känner faktiskt inte riktigt att jag har lyckats komma in i någon vidare julstämning hemma i lägenheten. Kanske beror det på den fullständiga avsaknaden av snö eller så har jag bara varit extra dålig på att äta pepparkakor och spela julmusik. Här är det 5 centimeter snö och i förmiddags var jag, Tom och pappa ute och högg julgran. Klart att det blir lite skillnad då ;)
 
 
Resan hit igår gick dock långt ifrån felfritt eftersom vi hamnade mitt i något slags snökaos och någon kilometer innan vi var framme (efter att ha kört i 20 km/h) fastnade vi i en backe vi inte lyckades ta oss upp för och fick ställa bilen och gå sista biten klockan halv två på natten. Gissa om vi var trötta och kalla när vi väl kom fram?! Som tur var så hade ju Vincent somnat så det var bara för oss att stupa i säng. 
 
Känner mig faktiskt oförskämt pigg idag med tanke på den lilla sömn jag fått inatt. Kan kanske ha att göra med det mysmode jag gått in i nu. Det är ju bara heeeelt underbart att få mysa in sig i tofflor och filtar med levande ljus och min fina familj. Då mår man gott!
 
Nu är kaffet klart så nu skall jag kila!
 
Ps. Min mamma tycker jag skall skriva att anledningen till att jag fått tid att blogga nu är att HON sövt min son som nu ligger och sussar sött. Haha bara så att ni vet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: