Jul(mamma)ledigheten kickar igång!


Får ursäkta den otroligt kassa iPadbilden men jag tycker det är så otroligt tråkigt med inlägg utan bilder och eftersom mobilen är urladdad kan jag inte sno någon tjusig bild där ifrån heller. 

Vi är äntligen framme i Bosared efter att ha suttit inknökad i en bil med exakt alla grejer vi äger (eller ja nästan i alla fall). Vi har ju köpt en ny bil (hmm har jag sagt det tidigare?? En liten fin Citroën C3 blev det!) och vi är superdupernöjda med den men den har typ hälften så stort bagageutrymme jämfört med vår gamla Saab så vi fick ringa på min snälla pappa som kom och plockade upp vagnen så att den skulle kunna komma ut hit.

Nu är vi i alla fall framme utan att ha behövt fastna och behöva gå sista biten. Hade ju varit ganska okul att gå och kånka cirka hundra grejor och en bebis samma bit som vi dick gå förra helgen känner jag. Faktum är att snön som låg här så fint för en vecka sen har farit sin kos. Den kan ju gärna få komma tillbaks nu när vi inte ska åka någonstans på en vecka.

Bebis sover nu och jag funderar på att gå till övervåningen och se på tv. Vet dock inte om jag kommer höra ifall han vaknar så får väl ha knappt hörbar volym och använda mina text-tvkunskaper och slå på lite textning. Det är stunder som dessa som man ångrar att man inte har en babyvakt -.- 

Ha en mysig fredagskväll!


Postat av: mAmmi

Vilket fiffogt sätt att få lägenheten städad - ta med sig allt!
Svar: Eller hur?? :D
Alvert

2014-12-19 @ 21:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: