Frukosten jag inte får äta

 
Kickar igång veckan med en frukostbild. Ja det är en sån dag idag då man faktiskt lyckas göra sig lite frukost. Stor tumme upp på det. När jag får trycka i mig min smarriga smoothie och mina ostmackor är dock ännu ett frågetecken då Vincent hann bli trött och nu kräver lite övertalning i form av mat och vyssjande för att komma till ro för sin förmiddagsnap.
 
Inatt sov Vincent för första gången på över en månad hela natten igen. Ja han sov faktiskt så länge att jag vaknade först av alla. Givetvis misslyckades mina försök att somna om då matmaskinen var proppfull i brist på tömning mitt i natten, så jag smög mig upp och han titta på julkalendern innan Vincent vaknade. Visserligen fick jag gå upp några gånger inatt för att stoppa i nappen men ingen matning i alla fall. Det är ju rena rama lyxen!
 
Nu tror jag minsann Vincent strax somnar vid bröstet så jag ska försöka sträcka mina övernaturligt långa amningsarmar (japp armarna bliiir längre när man ammar helt klart) efter en macka.
 

Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Hallå där!

Missa inte årets julkalender hos Drömmen om 11 barn, nya tävlingar VARJE DAG fram till julafton. Första adventstävlingen pågår tom söndag, dagens till midnatt and so on. Vid midnatt börjar nästa.

Kram Annika
http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: