Det närmar sig

 
God morgon, eller snarare god förmiddag från mamman och bebisen i pyjamas! Dan, före dan, före dopparedagen idag ju och dagen inleddes med en frukost tillsammans med världens bästa frukostsällskap. Tom, som hade svårt att somna inatt, sover fortfarande på nedervåningen och jag sitter framför tvn här uppe med en sovande skrutt bredvid mig i soffan.
 
 
Har inte blivit så mycket bloggande här men faktum är att man liksom väljer bort datorn när det vankas julgodisbak, städning och man ska klä granen. Ja visst är det konstigt haha? Nu har pappa och Gabriel i alla fall åkt hem till Göteborg så nu är vi ensamma här i två dagar. Hur mysigt som helst ju!
 
Helt ensamma är vi dock inte för uppe i mormor och morfars stuga är ju mormor och morfar och idag kommer även min kusin med barn dit så vi blir nog uppbjudna på fika skulle jag tro. Det är jättekul att Vincent har tre sysslingar i samma ålder då det antagligen kommer dröja ett tag innan det blir några kusiner. Nästa jul så springer ju våra små säkert omkring och leker. Hur galet är inte det??
 
Jag lovar att jag skall lägga ut lite bilder på julstöket här men nu är det dags att plocka upp bebisen som vaknade här bredvid ;)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: