Ensam hemma

...och så var vi äntligen hemma. Ligger just nu utslagen i sängen med Vincent sovandes i vagnen bredvid. Vi var tvugna att ställa ut vaggan i vardagsrummet då jag har fått så ont i ryggen av hela tyngdpunktsomställningsprylen och inte riktigt orkar böja mig ner.
 
 
Har för första gången varit helt själv med Vincent idag eftersom Tom tyvärr måste jobba. Visst var jag ju ensam med honom på bb också men där fanns den där röda knappen på väggen man bara kunde ringa på så fanns det proffshjälp runt hörnet.
 
Det har dock gått bra, förrutom en liten skötbordsolycka där den lilla brandsläckaren lyckades skvätta ner alla kläder. Tjusningen med att ha en liten pojk ;) Nu är Tom påväg hem i alla fall och även den nyblivna mormorn så då kan jag köra lite med dem.
 
Har dessutom försökt gå igenom bilderna från bb och förlossningen idag och då har jag gjort klart bildspelet om min graviditet. Har inte bölat så mycket på länge kan jag säga er, så det måste väl vara ett bra betyg?!
 
 
Ska försöka ladda upp den idag eller imorn så ni kan få se ;)
 
Fler bilder från bb och förlossningen kommer så småningom. Inte helt lätt att sitta länge framför datorn just nu med värk överallt och liten bebis jag inte kan slita ögonen ifrån. Stay tuned!
 
 

Postat av: Malin Nätynki

Åh det ska bli kul att se! I början var jag likadan. Lipade för mista lilla. men det är verkligen en helt otrolig upplevele att föda barn och att vara gravid så det är inte konstigt at tman blir känslosam:) Hur tycker du det känns nu då att vara mamma? :)

2014-08-04 @ 19:45:24
URL: http://majkii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: