En liten badtunna

Det var fantastiskt skönt att bara få vara vår lilla familj ute på landet och göra ingenting. Helt ensamma var vi dock inte då min mormor och morfar bara bor några hundra meter bort och dit fick vi komma både på lunch och fika. Man behöver aldrig vara hungrig när man är hos mormor och morfar minsann ;)
 
På onsdagen kom även mamma ner en sväng efter jobbet och sen på kvällen anlände en hel drös med människor. Med sig hade de en badtunna som de i duggregnet och mörkret lyfte på plats. Rätt imponerande måste jag erkänna som själv knappt orkar lyfta Vincents badkar fyllt med vatten. Jag höll mig dock bakom kameran samt inomhus som barnvakt och mor min agerade lampfot.
 
 
 
 
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte där och då bara ville hoppa i med en gång men dessvärre så skall den ju både fyllas med vatten och värmas upp och dessutom så får man ju tyvärr inte bada sålänge man har avslag (blödning från förlossningen) så det är bara att hålla ut. Ser dock fram emot många härliga höst- och vinterkvällar i den tunnan blickandes ner mot sjön.
 
 
 
Detta är väl ändå rätt underbart?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: