Vecka 25

Oj vad denna veckan har gått fort. Äntligen så känns det som att veckorna drar iväg lite :) Jag gissar att det beror på det fina vädret vi haft och att det händer lite mer saker nu och fram till sommaren. Om en och en halv vecka är det dags för besök hos min barnmorska och då börjar vi även mäta magen och besöken kommer tätare. Det börjar helt klart närma sig sommaren mer och mer :)
 
Kan inte riktigt ge er en uppdatering på hur jag mår för tillfället då jag fortfarande dras med den eländiga förkylningen och känner mig mest halvkass hela tiden, men något jag märkt på senare tid är att magen börjar vara lite obekvämt ivägen allt som oftast. Ta på sig strumporna och knyta skorna är en liten fight som brukar innebära både halsbränna och svett och jag sitter helst bakåtlutad i soffan som för att ge lille V mer rum där inne. Det är helt enkelt obekvämt att böja sig över magen och det blir svårare att andas.
 
V verkar dock inte bry sig så mycket sålänge jag inte trycker något ordentligt mot magen som kanten på min iPad eller om jag ligger mot magen när jag skall sova. Då blir det en liten brottningsmatch där inne hehe.
 
Här är veckans mage:
 
 
Han fortsätter att växa, så jag fortsätter att växa. Har yttepytte små påbörjade bristningar på min högra höft samt under (whut?) mitt högra bröst. Försöker inte tänka så mycket på det då de bleknar efter graviditeten ändå men mina boobs behöver absolut inte bli större nu! Vissa tröjor har jag fått lägga undan och då inte för att magen är för stor utan för att brösten helt enkelt är för stora. Hej dolly parton!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: