Hjärtljud

Idag har jag mått yttepytte bättre vilket känns helt fantastiskt. Tom är redan frisk så antingen hade vi inte samma virus eller så drabbade det mig bara extra hårt eftersom jag är gravid. Att jag mått bättre har inneburit att jag har kunnat kravla mig in i duschen och att jag även lyckats sätta igång en diskmaskin. Hurra för mig!!
 
Mestadels har jag dock legat avdäckad i sängen eller soffan och bland annat pratat lite med bebi i magen. Jag tycker det känns lite konstigt att prata med en mage men jag skall definitivt göra det oftare för oj vad han höll på när han hörde mig. Sparkade, slogs, rullade och buffade. Min lilla buse :')
 
Jag drog då fram mitt stetoskop och försökte se om jag kunde hitta hjärtljuden, utan för stora förhoppningar då jag provat många gånger förut utan att lyckas. Flyttade runt på stetoskopshuvudet lite grann och vips så hör jag ett väldigt svagt men tydligt, snabbt pulserande ljud. Räknade lite slarvigt till 144 slag per minut.
 
 
Det är verkligen en liten människa där inne med små armar och ben och ett fint pulserande hjärta som inom 4 månader kommer ligga i min famn. Det är helt ofattbart. Jag vaknar fortfarande varje dag och tänker "shit jag är ju gravid!!" och, trots alla krämpor, blir jag lika lycklig varje gång.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: