Hjärncellerna har flyttat

Ni kommer säkert ihåg att jag klagade på pregnancy brain för ett tag sen va? Ja min hjärna har ju fullkomligt tagit semester från och med nu i princip och det gör mig bara ännu mer lättad över att jag inte har någon skola att sköta (än mindre ett viktigt jobb som läkare ;) ) just nu.
 
Tom tycker hela gravidhjärnegrejen är ganska underhållande men själv vet jag inte vad jag skall tro. Jag kan säga meningar där jag byter ut ord som exempelvis "Kolla vilka fina fåglar!" när jag pekar på de blommande påskliljorna. Jag glömmer tider som sagt och senaste idiotgrejen jag lyckades göra var för några dagar sen.
 
Jag skulle handla balsam eftersom ja, surprise surprise, glömt mitt TREsemmé balsam när jag var i vår sommarstuga. Jag väljer noga ut ett ifrån Wella för skadat hår då mitt hår är så fnasigt nu för tiden. Allt väl tror ni kanske men ta en titt på bilden nedanför.
 
 
Japp, jag lyckas ju köpa shampoo istället för balsam. Så typiskt!  -.-
 
Nu har vi en massa shampoo här hemma i alla fall och det går ju åt men mitt hår hade verkligen blivit gladare av lite balsam. Nu har jag skrivit upp det på inköpslistan som sambon fick med sig till jobbet och så får vi hålla tummarna att han har bättre lycka än vad jag har.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: