Heldag i Köpenhamn

I lördags var ju jag och Josefin på andra sidan vattnet i köpenhamn och hade en urmysig dag. Har tagit lite tid att sortera bland bilderna och var rätt ordentligt mör i kroppen efter en heldag med en inte helt friskförklarad förkylning och en 26 veckors mage i släptåg men nu minsann kommer det bilder.
 
Åkte tiiiidigt med bussen från Göteborg och sov nog halva vägen dit i alla fall.
 
 
 
 
Väl framme var det dags för lite lunchande. Blev en mycket mumsig burgare på Peder Oxes uteservering.
 
 
 
 
 
 
Efter det strosade vi runt bland köpenhamns gator och tog oss ned till hamnen. När både jag och Josefin inte orkade stå upp längre hittade vi ett mysigt café där vi säkert hängde i 1,5 timme.
 
 
 
 
Jag som sträcker mig mot den urtjusiga kyrkan bakom mig med ett spiraltorn. Vackert ;)
 
 
 
 
 
Lite mer strosande fick vi till och avslutade sedan dagen med lite froyo på köpenhamns tågstation innan det var dags att sätta sig på den 4,5 timmes långa bussfärden hem igen.
 


Tog oss hela dagen att inse att anledningen till att de höll på med så mycket ombyggnationer kanske var för att Eurovision skall hållas här om bara tre veckor. Smarta tjejer!!
 
 
 
 
Mina fötter var ordentligt svullna och hade värk i hela kroppen men dagen var oslagbar. Antagligen sista gången utomlands innan lillkillens ankomst så det var extremt uppskattat med lite tjejhäng.
 
Nu skall jag och Tom ta bilen hem till mamma och pappa som kommit hem från England på lite kvällsmat. Kurrar redan i magen efter crumpets och lemon curd ;D

Postat av: joe

bästbästbäst<3 och trots att det var aaaningen lugnare än glasgow (mohahahaah) var jag definitivt tröttare efter den här resan;)

Svar: Kärlek säger jag bara <3
Alvert

2014-04-14 @ 18:50:10
Postat av: mAmmi

När jag hängde i Köpenhamn på 80 talet åt jag också på Peder Oxe.
Står tiden still ??

Svar: Hahaha kanske?! Läskigt du ;)
Alvert

2014-04-15 @ 10:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: