Gratis från babyland

Som ni kanske har märkt så är jag lite "besatt" av alla dessa gratispryttlar som erbjuds till blivande föräldrar. Idag hämtade jag ut ännu en babybox som legat och väntat på mig på posten från babyland/babyproffsen.
 
 
Har inte hört så mycket gott om denna box och förstått att det mest skulle vara reklam men jag blev ändå glatt överraskad och jag tycker faktiskt att man skall vara tacksam för det man får och inte grina över hur det var förr eller vad andra boxar innehåller.
 
 
Paketet innehöll prover på bebishudkräm och tandkräm, en lila tvättlapp, en prasselfigur, två blöjor för nyfödda från pampers, en "sneak peak"-upplaga av Vi Föräldrar, hudsalva/lypsyl och en tygkasse från blocket. Positivt överraskad som sagt förutom att jag inte har någon aning om vad jag skall göra med tygkassen från blocket. Den är inte jättevacker precis :S
 
 
En hög med rabattkuponger, erbjudanden och reklam följde givetvis också med. Har inte kollat igenom det men kanske kan hitta något av värde i den högen
 
 
Det jag gillade mest var hudsalvan, blöjorna (Vs första!!) och det lilla prassellejonet. Tidningen var också ett stort plus men jag väntar ju som sagt på en prenumeration från Vi Föräldrar så då får jag ju "hela" tidningar. Tummen upp från mig helt enkelt (y)
 
Vet ni inte vart ni hämtar hem en sån här sjysst grej så klicka på denna länken
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: