100 days

 
Helt galet vad de senaste veckorna gått fort! Idag är det exakt 100 dagar kvar tills lillskiten är beräknad och imorgon går vi ner på tvåsiffrigt :S det är dessutom bara två veckor kvar tills jag går in i den sista tredjedelen/trimestern och jag officiellt räknas som höggravid.
 
Har varit vaken i över en timme nu med massa tankar i huvudet. Tror allt att det är rätt hälsosamt att få lite smått panik när jag mestadels är lugn men att föreställa sig att vi är föräldrar om 100 dagar känns ju helt galet!

Postat av: Elin

Grattis! Jag har 16 dagar kvar till 100-strecket så jag förstår verkligen dina snurrande tankar. Är du fortfarande sjukskriven?
Blir nog det här i veckan och har ingen aning om hur jag ska sysselsätta mig, jag tänkte att vi två (soon to be höggravida!) kunde ta en fika/promenad och tjabba lite, är relativt nyinflyttad så jag känner ju i princip inga här :p

Svar: Japp och min läkare planerar att sjukskriva mig fram tills bf ;) hade ju varit supertrevligt att ses! Gissar att barnvagnspromenader till hösten också är något som är roligare att göra tillsammans med någon. Jag har iprincip alla mina vänner i stenungsund då min sambo kommer där ifrån så vi ligger nog på samma nivå på bekantskapsfronten här i mölndal.
Alvert

2014-04-15 @ 12:11:03
URL: http://momt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: