Lite om mig själv

Ja var ska man börja? De flesta som läser min blogg känner mig eller har träffat mig några gånger men för er som hittat hit på något annat sätt så får jag väl dra en kort beskrivning kanske.
 
Jag är en tjej på 20 år som bor i en bostadsrätt på 2 rok tillsammans med min sambo och fästman samt två dvärghamstrar. just nu studerar jag min tredje termin på Läkarprogrammet i Göteborg och på fritiden umgås jag med vänner, pluggar, bloggar, tränar och lite annat smått och gott. Inget spännande egentligen.
 
Jag älskar att sjunga och gick i musikskola från årskurs 5-9 och har även sjungt i Göteborgs Ungdomskör. Sen jag började studera på universitetet har det mest blivit duschsång och försök att skriva och spela in låtar.
 
Jaa.. Jag hade kunnat dra upp min livshistoria från att jag krälade runt på alla fyra till att jag lärde mig att cykla och fram tills idag men det hade ju tagit en evinnerlig tid. Istället så kan ni väl gärna ställa frågor om mig så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan! Hur är det egentligen på läkarprogrammet? Har du haft vattkoppor? Äter du blodpudding? Ja det är bara att fråga på!
 
Detta är jag!!


Edit: Bilderna på ipadappen hamnar ibland på sne -.-
 

Postat av: felicia

Sv: hehe ja samma här, finns så mycket fint till hösten :)

2013-10-12 @ 15:47:35
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: