En rolig kväll

Ja kul och kul men vi hade en jättemysig lördagskväll nu i helgen. Vi åkte först en sväng förbi Toms föräldrar och hälsade på deras nya kattunge Morisot. Hon är så bedårande söt! Där fikade vi en liten stund och tjötade. Toms lillebror kröp som vanligt upp i mitt knä och gosade. Han har alltid varit lite extra kär i mig och är det fortfarande trots att han börjar bli stor pojke (7 år). Visst kan han vara klängig och irriterande men han är också extremt gosig och duktig. Av någon anledning dras barn alltid till mig.. Hur skrämmande jag än försöker se ut.
 
Efter fikat åkte vi förbi Danne och Bella för att hämta skärbrädan jag glömt hos dem. Vi fick smyga in via altanen eftersom de precis fått Alice i säng. Där blev vi bjudna på så otroligt söta minicupcakes och trots att vi bara planerat att titta förbi så blev vi kvar en lång stund och pratade, kollade på kort och fikade. Vad jag är glad att få ha så fina och trevliga vänner.
 
 
Jag älskar kvällar som dessa. Spontana och ändå så härliga!
 

Postat av: Tess

Där handlar det ju mycket om att planera sin vardagsekonomi så att den går ihop och ha koll på vad man spenderar. Då slipper man föra över om det inte är på grund av oförutsedda utgifter. Jag har valt att ha ett sparkonto där jag har en buffert för oförutsedda utgifter, och ett låst framtidskonto där jag sparar långsiktigt till t.ex. en handpenning till en lägenhet. Det är inte helt lätt, men det går om man planerar och man lär sig efter hand :) Kram fina du!

Svar: Ja jag har precis börjat med "dubbla sparkonton" men så blev sambon av med jobbet så då finns dt ingen chans att spara :/ det gäller att planera noganoga. Men det med inköpslista är sååå sant. Har man inte skrivit det så köper man för mycket saker pluss att man kan komma hem och fortfarande inte ah en enda maträtt man faktiskt vill laga.
Alvert

2013-10-14 @ 21:16:42
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: