En extratugga

 
Idag damp det ner ett stort kuvert i vår brevlåda till mig. Jag kunde för mitt liv inte komma på vad det skulle kunna vara och först trodde jag väl att min sista dag var kommen och någon hade skickat ett avhugget finger från en av mina släktingar som varning eller nått men när jag öppnade det så fick jag mig en mycket trevligare överraskning.
 
I oktober och november kör Extra en kampanj för utbildning i tandhälsa i Ghana och skänker 10 öre per tuggummi man tuggar. I samband med denna kampanj kunde man klicka hem tuggummiprover vilket jag såklart gjorde. Detta var dock en månad sen och jag hade helt glömt bort detta. Tanken är att jag skall dela med mig av mina 10öringstuggummin men då får ni allt komma hit och hämta dem så lat som jag är. 
 


 
De var förpackade i ursöta små paket om två tuggummi i varje. Känns kanske lite fånigt att jag sitter här och tuggar tuggummi för att barn skall få tandborstar men förhoppningsvis leder kampanjen till något positivt. Enligt deras facebooksida har kampanjen dragit in pengar för att utbilda 10 000 barn (med mål att utbilda 16 000). Om inte så ökar ju försäljningen av extra ;)
 
Bild lånad från extras facebooksida. Bedååårande!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: