Robins flopp

Vill först och främst säga supergrattis till Danmark som vann Eurovision. Sen vill jag också hylla Robin Stjernberg för ett magiskt uppträdande med en låt som jag har kommit att älska. Den har ett fantastiskt budskap som jag gissar att många kan relatera till. För att vara värdland så tyckte jag att placeringen var toppen, inte först och inte sist.
 
Jag går som vanligt in på aftonbladet efter för att kolla in rubrikerna. Aftonbladet brukar ha grym bevakning och uppdatering men när jag kommer in på startsidan så möts jag av en nedslående titel efter den andra. Titeln: Stjernbergs Flopp tas snart bort men artiklar om hur stjernberg "missade" prydde ändå startsidan.

Vad är det som har floppat? Kom han sist? Trampade han snett? Tappade han rösten? Nej numret satt grymt och han gjorde allt han kunde. Det är helt fantastiskt hur vi svenskar aldrig kan ge någon annan glädjen att vinna och vår förmåga (läs aftonbladets) att klanka ner på varandra är fenomenal. Kanske skulle de haft med en dansande aftonbladet bredvid de dansande köttbullarna i mellanakten?


Postat av: Alexander

Det enda jag tycker är roligare än Aftonbladets rubriksättning (har mailat o frågat om den, inte fått svar..) måste vara deras kommentarsfält :)

Svar: Åh jag läser alltid kommentarerna! Där får man alltid de konstigaste och mest spridda åsikterna. När jag läste kommentarerna på dessa artiklar var de dock eniga (de allra flesta) om att det absolut inte var en flopp så det var inte bara jag med andra ord.
Alice

2013-05-19 @ 12:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: