Mamma har rymt!

Vilken dag! Inte har jag suttit framför bloggen och degat inte. Har hjälpt mamma med trädgårdsarbete, vart i skolan på seminarie och göttat mig ute i solen, underbart! Vi hade hela 34 (!!!) grader ute idag, kan ni tänka er?
 
Imorse fick jag skjutsa mamma till kotknäckaren här i lindome, det var dock lättare sagt än gjort. Mamma kom ihåg fel adress och det slutade med att vi irrade runt bland husen som två vilsna hundar. Jag tog bilen hem och hämtade mammas mobil och kollade upp den rätta adressen till naprapaten men när jag kom tillbaks till platsen jag lämnade mamma var hon borta. In igen bland husen och leta efter henne under den gassande solen. Jag kände mig som en dotter som letar efter sin dementa mamma som rymt från äldreboendet ungefär. Tillslut gick jag till den rätta adressen och där var hon. Hon hade hittat dit på egen hand ändå. Puuhh, det kunde slutat illa. Hur hade jag förklarat för resten av familjen att jag tappade bort mamma i ett bostadsområde liksom?
 
Åt nyss Tacos med familjen vilket var mycket välförtjänt efter en lång dag och nu skall pappa och jag kolla igen lite eurovision, uppvärming inför imorgon ;) Ha en fantastisk fredagskväll!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: