Guldfisk och fet katt

Det är konstigt med det här "ledig mitt i veckan"-stuket. Jag har gått både igår och idag och trott att det är måndag idag vilket har gjort mig ytterst förvirrad. Jag blir lika glad varje gång jag inser att så inte är fallet och jag fortfarande har över en vecka kvar till tentan. Demensen slår till tidigt!
Är redan hemma från en superkort skoldag och det känns ändå ganska skönt. Jag var så otroligt trött imorse och satt och halvsov i bussen hela vägen till skolan.

Det är rätt mysigt att åka bussen till skolan faktiskt. Jag hade kunnat ta tåget och kunnat sova en kvart extra men då får jag ju lyfta på arslet och byta från tåg till buss. Alldeles för jobbigt så tidigt på morgonen!

Man får se så mycket konstiga grejer på den drygt 50 min långa färden. Idag till exempel så stannade vi vid en hållplats och i busskuren så satt en enorm katt på bänken och slickade sin päls så människorna som väntade fick stå upp. Det måste väl ändå kännas mäktigt som katt liksom! Folk som satt framför mig i bussen glodde som om dom aldrig sett en katt i hela sitt liv typ.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: