Demand a Plan - Massaker i USA

Godmorgon! Låg och läste lite aftonbladet imorse och klickade in mig på denna videon. Jag gissar att många av er redan har sett den och om inte så klicka gärna. Detta är kändisar som gått ihop och gjort en kampanj mot de fortsatta massakerna där framförallt unga människor dött i USA. På skolor, gallerior och biografer har det skett, för den som har lyckats undvika det, flertalet massakrar, ofta av personer i fråga som bara gått in och skjutit mot allt och alla.
 
I USAs grundlag står det att alla har rätt att skydda sig och då använda pistol. Vad politikerna inte inser är att det dessutom betyder att vem som helst som av någon anledning är hatfylld, personlighetsförrvirrad, ångestfylld eller avundsjuk har möjligheten att köpa sig ett vapen och skjuta ihjäl folk, objekt för deras känslor.
 
Vi ser det uppenbara, de länder som ej tillåter vem som helst att bära pistol. Vi måste skicka signaler till USA. Om folk skall ha rätt att försvara sig och tillgängligheten av skjutvapen skall vara större än av hamburgare kommer "olyckor" att ske. En stor del av världen lever i demokrati, nu måste folket visa vad vi vill. Inga fler av våra medmänniskor runt om i världen skall dö på detta sätt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: