Flyttar

Jag tror jag inte riktigt förklarat hur det ligger till nu med Tom arbetslös och så. Hur löser vi vår ekonomi osv. Jo det är såhär.. Mina föräldrar har ett par goda vänner som behöver någonstans att bo medan de letar efter ett hus och då kom vi på att genom att låna ut lägenheten till dem ett tag kan de ha någonstans att bo och vi bygga upp vår ekonomi igen. De senaste månaderna har vi gått back en del eftersom Tom varit ordentligt sjuk över månadsskiftet och jag har fått sälja fonder osv, men nu flyttar vi tillbaks in hos mamma och pappa och bor här till rimlig kostnad så att Tom utan panik kan få ett nytt jobb utan att vi behöver leva på vatten och bröd. Vi löser två problem i en smäll.
 
De enda som får lida är mina stackars föräldrar som får två till i huset men jag hoppas att de kan stå ut. Det är tänkt att vi ska bo hemma hos dem fram till vi åker på semester i augusti, så alltså hela sommaren. Bitter sweet, kommer sakna min frihet i lägenheten (och mysfrukost ute i solen på balkongen) men nu kommer vi ha pengar i slutet av varje månad i varje fall vilket får både mig och Tom att dra både en och två suckar av lättnad.
 
Jag har dock redan flyttat in i smyg. För att jag intge skall distraheras av att Tom går hemma och göra annat så sover jag här på veckorna och kommer hem på helgen så länge. Då kan jag plugga ikapp saker som jag missat och Tom kan fokusera sig på att leta jobb. Det blir ju lätt så att båda hamnar framför ett (eller fem) avsnitt av Criminal Minds istället.
Bäddade sängen med nya lakan och installerade mig med en kopp te (i en supercool mugg som man kan skriva med krita på!!). Efter tentan idag som förövrigt gick helt okej så gick jag förbi stan en runda och köpta pärlor samt en ny stylus. Pärlorna ska det pysslas med, återkommer med resultatet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: