Finmiddag och Fulmiddag

Invigde nya Mc Donald's i kållered idag med Tom. Äntligen är det den 25e och pengar finns på kontot och då slår vi ju såklarttill med stormiddag! Tom har ju ännu inte hittat något jobb trots att han söker ständigt och det gör ju att det blir mindre pengar in.

Mycket fräscht för att vara ett Mc Donald's tyckte vi och det får absolut godkänt. Beställde in en paj som är min favorit efter maten. Utan att fråga så fick vi 1 Äppelpaj Med Allt. De kunde väl ändå ha erbjudit oss en vanlig äppelpaj eller? Med allt hade ju kunnat vara med ost, lök, tomat, bacon och dressing.. Usch och fy! Vet inte riktigt vad de menar med detta men jag och Tom satt och fånade oss och spekulerade långe vad detta "Allt" kunde vara. Tom startade dessutom krig mot den lilla flärpen som sitter vid öppningen på kaffemuggen, han vann.
 
Igår var vi hemma hos mamma och pappa på söndagsmiddag och kan man snacka om lyxmat: Grilladlax med pesto och rotsaker i ugn med fetaostsallad. Här har jag levt på falukorv och ägg i en vecka (nästan hehe)! Mycket mycket gott i varje fall. Hur kan grillat inte vara gott liksom?

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: