Självdiagnostik?

Har så ont så jag får tårar i ögonen. Har tagit både treo och ipren mot smärtan och kommer antagligen inte kunna somna för att det är koffein i treon. Hade väl antagligen inte kunnat somna av smärtan ändå.
 
Ja vad är det som har hänt? You tell me! Ni kommer ju ihåg att jag sa att jag trillade med cykeln i fredags på väg till jobbet. Det första dygnet var det definitivt såren som var värst med varandet och allt men igår fick jag sakta men säkert mer ont i min vänstra överarm jag landade på. Det gör ont i hela axeln och överarmen men särskilt när jag lyfter armen ut från kroppen (eleverar på fint språk) gör det pissigt ont. Dessutom känner jag mig svag i armen.
 
Idag gör det alltså nått så kopiöst ont och som den läkarstudent/hobbydoktor jag är så har jag försökt googla mig fram till svar utan att ha kommit fram till något vettigt. Jag hoppas på en liten blödning i muskeln eller nått men denna smärtan gör en lite osäker.
Pappa har i alla fall tillverkat en mitella han tyckte jag skulle ha. Jag var lite skeptisk men det är sååå skönt att slippa smärtan som uppkommer vid minsta lilla rörelse. Vårdcentralen imorgon kanske? Jag har ju gjort misstaget att gå med en skada i ryggen alldeles i onödan så hade vart skönt att bara få det överstökat. Blä på detta!!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: