Grattis lillebror

Idag är det förresten ingen vanlig dag. Nog för att jag strax skall iväg till jobbet och så men idag fyller faktiskt min lillebror 18. Han är ju i Japan just nu så det är lite svårt att gratta honom ordentligt men jag gör ett försök med att skämma ut honom med lite bilder och fina ord här i bloggen istället.
 
Grattis grattis, lille Gabriel. Nu är du stor och räknas som vuxen, för mig är du dock och kommer alltid vara min lillebror, en liten skit.

En liten plutt helt enkelt! Visst är du både längre och starkare men jag är klokare och visare så du ska veta att du alltid kan komma till mig och be om råd. Du har vuxit upp så fort, den lille gabriel på bilderna har fått mörk röst och skäggstubb. Jag är bara så glad att vi har kunnat fortsätta att vara så nära som vi är som syskon och trots våra bråk ha det skoj och så tillsammans.

Tänk vad grejer vi hittat på under åren. Alla resor vi varit på, alla äventyr vi hittat på. Glöm inte bort barnet i dig för allt i världen! Det har ju inte jag gjort precis.

Vuxen, ja nu är du vuxen. Dags att börja diska din egen disk.. dags att bryta dig fri, men glöm för allt i världen inte..
Hur ..hur mycket du betyder för mig älskade bror! Grattis på din dag!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: