Trädgårdens bortglömda hörn

Mamma och pappa har gjort om trädgården på baksidan. Detta gör det fantastiskt att vara ute och det är nog det ända jag verkligen kommer att sakna när vi flyttar tillbaks till lägenheten sen.

I några veckor har pappa snickrat på en altan i ett hörn av trädgården som alltid varit ''skräphörnet''. Ja det var där man dumpade alla höstlöv på vintern. Det var där brädbitarna hamnade som inte behövdes när vi byggde staket. Det är helt enkelt en plats man inte är på så ofta och som inte syns från altandörren och syns det inte så finns det inte. Ja det såg ju inte ut som väst- och Östtyskland de olika delarna av trädgården, men ni fattar nog grejen.

Under alla år har vi vetat att det är just i detta hörn som det är kvällssol i vår lilla trädgård och nu har vi äntligen gjort slag i saken. Tog en kudde, min padda och ett glas bubbelvatten och satte mig här ute nu på altanen och vips så ser man trädgården från en helt annan vinkel. Det känns som man har sin lilla egna oas och här kan jag sitta ändå tills solen snuddar vid trädtopparna. Underbart!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: