Vågar man säga.. Vår?!

Det är ju helt fantastiskt vad vädret blivit fint nu denna veckan. Tycker verkligen att det kan hålla sig så. Man blir ju dessutom så mycket gladare när vi för varje dag får längre och längre dagar med flera ljusa timmar. Allt blir så mycket lättare när vädret är fint.

Har verkligen bestämt mig för att inte hamna ur fas på denna kursen och har därför redan nu börjat att plugga trots att det är andra dagen på en kurs som sträcker sig över nästan två terminer. Det är väl bra i förebyggande syfte om inte annat eftersom jag har den dumma ovanan att bli sjuk lite då och då. Det härliga vädret ger en energi att orka driva sig framåt. Kan inte vänta tills jag är frisk nog att träna.

I vår hade jag tänkt att försöka mig på att cykla till skolan. Problem nummer ett är ju att jag inte har en fungerande cykel men det ska nog lösa sig på nått sätt. Det är ju dagar som denna (och inte dagar när regnet piskar en i ansiktet) som det känns som en alldeles strålande idé. Vad har ni för planer nu när våren börjar kika fram?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: