Storfusk och provsvar

Påsken kom och gick och oj vad jag har fuskat. Inte alls meninngen att det skulle bli så men helt plötsligt så står vågen på hela ett kilo mer än innan. Det gör en ju lite ledsen i ögat. Nu är det april och jag får minsann lägga manken till om jag ska nå mitt mål till slutet av juli. Peppa peppa peppa, detta ska gå. Nu är det dessutom underbart väder ute så man får en liten extra boost helt gratis.
På tal om något helt annat så fick jag tillbaks provsvaren nyss från blodproven jag var och gjorde innan påsk. Allt såg bra ut förutom låga järndepåer så ska ta och knapra på lite järn nu tänkte jag. Låga järndepåer kan bidra till trötthet men min läkare trodde, precis som jag, att det mycket möjligen kunde bero på stress. Dags att koppla av och varva ner lite kanske?! Skall försöka göra mitt bästa.

Postat av: Nea

åhh då kan du ju äta massamassa jordgubbar, de innehåller väl sjukt mycket järn? fast kanske inte passar in på din kost istället fan :/ Påsk har gått åt skogen för mig med haha, nu satsar vi igen!!! kramar

Svar: Ja vi peppar varandra!! Pepp pepp pepp!! Och jag har varit på apoteket nu och köpt järntillskott ;) jordgubbar är dock alldeles i min smak, kosta vad det kosta vill!
Alice

2013-04-03 @ 12:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: