Passuppdelning och träningsvärk

Nyss hemkommen från ett riktigt gött träningspass. Känslan i kroppen efter att man har tränat är (mestadels) helt fantastisk. Dagarna efter med träningsvärk är dock inte lika roliga men man känner sig ändå nöjd med sig själv och vet att man är på god väg.
 
Träningsvärk i sig är inte ett tecken på en bra träning utan är en övning lite ovan för kroppen så kan man få träningsvärk. Målet är att alltså i slutändan vara fit och slippa värken! 
 
Jag har beslutat mig för att försöka köra varannat pass överkropp och varannat underkropp eftersom jag inte är så rutinerad än så länge. Sen tänkte jag slänga in ett "ett rent" konditionspass lite då och då samt bålstabiliserande övningar (mage och rygg). Tror det borde fungera bra och ge mig en skjuts i rätt väg. Nu känner jag mig på gång. Denna kropp skall formas!

Postat av: captivatedminds.blogg.se

Tycker din kropp ser bra ut redan nu men det är ju bara din åsikt som betyder något. Men du är stark som jobbar på och glöm inte att musklerna behöver återhämta sig!

Svar: Ja jag har ju som sagt redan gått ner 7 kilo ;) mitt mål är egentligen inte viktnedgång utan att bli mer hälsosam och vältränad. Händer det innan jag når mitt "viktmål" kommer jag inte gå ner i vikt för sakens skull. Man skall ju lyssna på sin kropp.
Alice

2013-04-25 @ 13:58:47
URL: http://captivatedminds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: