Oh va härligt

Ända sen i söndags har jag inte alls mått bra. Trött, febrig, ont i huvudet och så vidare. God News är väl att det inte är ännu en förkylning vilket jag är oerhört glad att slippa. Bad news är väl att jag trots upptäckten av min allergi inte kommer vara frisk hela tiden (duuuhh).

Igår mådde jag i alla fall relativt bra och då var det ju dags för andra TYK-dagen. Riktigt roligt avbrott nu faktiskt mitt uppe i MCBplugget (molekulär cellbiologi). Jag drog även igång Tom efter han slutat jobba att åka iväg och träna. Dum som jag var så körde jag på som vanligt. Det är det jag får betala idag när jag vaknar upp och känner mig dålig igen. (Drömmer dessutom en hemsk mardröm jela natten men det behöver kanske inte höra hit xD)

Det finns liksom en gräns vad ens kropp klarar. Och då menar jag inte bara fysiskt, utan även psykiskt samt en kombination av dessa. Jag drar slutsatsen att den tuffa perioden med massa tentaplugg, släktkalas, hård träning och allt var lite för mycket på en gång. Då är det bara att lyssna på kroppen, varva ner och sakteligen börja om med lite bättre struktur och planering för att undvika en ny krash.

Med de visdomsorden får jag säga tack och good bye, nu blir det plugg och vila för mig, så att jag förhoppningsvis orkar skola imorgon ;)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: