Rastlös

Vet inte riktigt vad det är med mig men kan inte riktigt ta det lugnt idag.. är så sjukt sugen på att gå ut o partaja lite men det får vi ju se.. Pratade med en kompis som jag kanske skall ta en sväng på stan med men bara om Tom är okej med det såklart.. Han kommer ju ändå hit idag och vill kanske mys hemma. Vi ska dock på en midnattsvisning av filmen om Abraham Lincoln med Toms kollega och hans tjej så blir en mysig dag imorgon i alla fall!!

Har läst så sjukt mycket läkarstudentbloggar de senaste dagarna och det indikerar väl bara att jag är så grymt pepp på att börja plugga, NU!! Nollningen verkar dessutom bli sjukt rolig :) Det enda som gör mig orolig är o det kommer att vara några andra 93:or på programmet eller om man kommer att vara yngst själv.. hade ju inte varit så kul kanske :/

Dessutom så är iprincip allt packat nu inför flytten.. Jag lever just nu med flyttådor överallt och största delen av mina kläder är nerpackade.. Nu känns det verkligen att det drar igång snart. Åh vad skooj det ska bli :)

Bifogar en bild på glada jag på studenten ;) Nä nu får jag göra något vettigt, hajhaj!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: