Fadderfika

Hemma igen från fadderfika med nollegruppen! Grym start på nollningen och läkaarprogrammet såhär en dag i förväg. Har just tryckt i mig två äggmackor (ja tryckt eftersom jag egentligen var mätt på alla kakor vi fick hemma hos två av faddrarna) och är rätt nöjd. Har träffat många nya människor som alla verkar väldigt härliga och ser verkligen fram emot att lära känna dem mer. Skulle dock ljuga om jag sa att jag inte vart rejält nervös påväg dit ^^ men det är en annan femma.
 
Vi träffades vid spårvagnshållplatsen allihopa och hälsade på alla, jag småskrattade eftersom jag insåg att jag inte skulle lära mig ett enda namn just då. Vi gick hem till två av faddertjejerna och satt och pratade och alla fick presentera sig. Trångt som attan var det i det lilla rummet, men go stämning för det. Sen var det fika och ytterligre mingel och prat.. det hela ytterst trevligt och när jag satt på bussen hem insåg jag att jag nog lärt mig fler namn än vad jag trott. Är bara glad att jag, till skillnad från många andra, är från gbg och inte nyinflyttad. Lider verkligen med de som precis kommit till en främmande stad och måse lära om allt. Får väl hjälpa dem så gott jag kan ;)
 
Nu ska jag ställa typ tre alarm (FÅÅÅÅR inte komma försent till uppropet=struken plats) och sen är det sängen. Imorgon börjar det. Ska bli galet kul! Ännu roligare när jag insett vilket härligt gäng (och många fler) jag kommer spendera min studietid med!!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: